La UNDEF signarà un conveni marc de col·laboració amb la FSMCV. UNDEF
  

Les dues entitats han mantingut una reunió a Beneixama per a ultimar els detalls del document, que s’emmarca en el treball que les dues associacions vénen desenvolupant en els últims anys al voltant del tema de la música festera. 
 
El president de la FSMCV, Josep F. Almería, al costat del president provincial d’Alacant, Miguel Lozano, el responsable de música festera de la FSMCV, Ximo Soler, el portaveu de la FSMCV, Ernest Llorens, i el gerent federal, David Seguí, s’han reunit a la Seu social UNDEF a Beneixama amb el president de la Unión Nacional d’Entitats Festeres (UNDEF), Francisco López, l’asessor musical UNDEF, Ildefonso San Cristóbal, el Vicepresident UNDEF, Juan A. Martinez i el Vicepresident adjunt UNDEF, Pepe Serrat, per a acabar de perfilar el conveni de col·laboració que amb dues entitats signaran a principis del mes de juliol. 

La signatura d’aquest conveni permetrà, a més, articular altres activitats i iniciatives en el marc de la música festera amb l’objectiu de regular i millorar la presència de les agrupacions musicals en les festes que se celebren a la Comunitat Valenciana. 

Cal recordar, que la FSMCV va participar el passat mes d’abril en la I Trobada Nacional de Música per a les festes de Moros i Cristians, organitzat per la UNDEF a Mutxamel a través de la intervenció en una de les taules rodones de Ximo Soler, responsable de música festera de la Junta Directiva de la FSMCV.